www.amenajari-gradini-spatiiverzi.ro


 
 
Gazonarea gradinii!
 
           Gazonarea este baza oricarei gradini  ingrijite sau spatiu verde! Pentru o gardina  reusita, pe langa flori, arbusti, elemnte  decorative trebuie sa se tina cont si de  portiunile de gazon. De aceea trebuie sa se dea  o importanta destul de mare acestui  element fara de care gradina nu ar avea contur!
 

Amenajarea gradinii:
 
            O gradina amenajata creste imediat  valoarea financiara a proprietatii! Gazonul  scoate in evidenta culorile specatculoase ale  florilor si al plantelor ornamentale!
 


Amenajarea Iazurilor:
 
          Un iaz este totdeauna punctul de atractie al  oricarei gradini cu conditia ca aceasta sa fie  construita in asa fel incat atat estetic cat si  dimensional sa se incadreze in decorul si  tematica gradinii.  

 
 
Montaj Alei, Pavaje, Borduri
 
            In gradinile familiare aleile trebuie sa fie practice, sa menajeze gazonul si sa placa ochiului, de aceea cel mai bine ar fi sa apelati la specialistii nostri pentru a gasi solutia optima in ceea ce priveste montarea aleii           ( dimensiunile aleii in gradina, traseul aleii in gradina, materialul din care acestea sunt facute ).
 
     
 
 
 
 
Montarea podeturilor, pergolelor si a altor materiale din lemn in gradina!
 
            Pergolele sunt elemente arhitecturale  decorative atasate exteriorului casei dvs.  pentru a crea spatii de recreare confortabile si  placute privirii. Pergolele ofera o ambianta  placuta si  au menirea sa  contureze, prin  amplasament, intrarea in casa, evidentierea  unei terase sau a unei gradini, imbunatatind cu  minimum de efort, aspectul acestora!
 
 
Montarea gardurilor din fier, lemn piatra sau gard viu!
 
       Montam orice tip de porti, garduri, balustrade din fier forjat! In functie de stilul pe care l-ati abordat la construirea si amenajarea casei dumneavoastra, specialistii nostri va pot realiza modele clasice sau moderne, din fier forjat amprentat sau forat. Realizam atat modelele proprii cat si modelele pe baza de proiect, propuse de arhitecti sau constructori. 
    
 
 
Gazonare curte
Rulouri gazon
Gazon prin insamantare
Carare gradina
Pavare curte interioara
Alee gradina
Amenajare iaz
Amenajari iazuri
Curs de apaGard viu
Gard din fier forjat Gard din piatraBucatarie in aer liber
Bucatarii gradina
Bucatarii in aer liberAmenajari interioare
Mobila la comanda
Mobilier la comanda