www.amenajari-gradini-spatiiverzi.ro
 
 
Vase de flori, Ghivece,   Jardiniere:  
 
      Va oferim o serie de ghivece si vase pt.  gradina din ceramica si teracota, nu  intamplator! Este foarte important de  stiut ce fel de ghiveci se potriveste unei  anumite plante, din ce material trebuie sa fie acesta sau ce dimensiuni sunt   necesare. Chiar daca sint mai scumpe  decit ghivecele si jardinierele din plastic, cele din ceramica sau teracota. Fiind  confectionate din lut ars, sint poroasesi  asigura o buna aerisre pt. radacini!
 Statui de Gradina:
 
      Statuile noastre sunt confectionate din  fibra, ciment alb si praf de piatra; acestea   fiind de o calitate ireprosabila. Ne straduim  permanent sa oferim produse si servicii la  cel mai bun raport calitate - pret. Cereti  cataloagele noastre sau comandati  statuetacu tematica preferata!
    Statuetele noastre vor personaliza   gradina dumneavoastra prin frumusetea si naturaletea lor!
Piticii de Gradina:
 
   Oriunde ar fi pozitionati pitici de gradina isi vor indeplini rolul , aducatori de noroc si prosperitate dand gradinii dumneavoastra veselie si culoare . Sunt confectionati din ciment si cele mai bune vopsele rezistente la actiunile factorilor externi precum ploaia,ninsoarea, inghetul, dezghetul, etc.
Fantana Decorativa Gradina:
 
    Ideale pentru gradina dumeavoastra, parcuri, spatii verzi , si de ce nu holuri de primire sau birouri. Adaugarea unei fantani arteziene in gradina, o transforma pe aceasta, intr-un loc pasnic, de relaxare si tihna.  
     Va oferim consultanta in alegerea modelului potrivit, tot ceea ce trebuie sa faceti e sa apelati la specialistii nostrii!
 
Cereti cataloagele noastre sau stabiliti o intalnire cu unul din specialistii nostri din domeniu
pentru alegerea celor mai bune solutii pentru gradina, curtea dumneavoastra!